lancering 'eva mouton' wenstaarten

Surprice Desserts bvba is een jong ambachtelijk bedrijf ( pas opgericht in februari 2010 ) die allerlei ijsbereidingen maakt. Al van in het begin hebben wij onze producten ook via e-commerce aan de man gebracht. We kunnen sinds onze oprichting sterke groeicijfers voorleggen en onze ijsspecialiteiten zijn via onze verdeelpunten in West en Oost-Vlaanderen te vinden Dit jaar willen wij ook in andere Vlaamse provincies 'het ijs breken'. En uiteraard willen we het ambachtelijk karakter van onze producten niet uit het oog verliezen.

Via onze webshop kon je al in enkele eenvoudige stappen je ijstaart online bestellen, die kan je vervolgens afhalen bij je bakker in de buurt. Met het nieuwe seizoen in het verschiet, gaan we nog een stap verder en pakken wij uit met een nieuw concept. We wilden unieke Belgische ontwerpen en illustrators op onze ijstaarten gebruiken. Eva Mouton was onmiddellijk razend enthousiast om in het project mee te stappen en ontwierp de eerste reeks van tekeningen waarmee wij onze ijstaarten kunnen afwerken. En eerlijk, ze zien er niet alleen fantastisch uit , ze zijn het ook echt! 

Dit nieuwe concept wilden we niet zomaar met een 'droog' persbericht lanceren. Daarom hebben we verschillende 'gefelicitaart' ijstaarten opgestuurd naar diverse redacties en bureaus. Omdat we vinden dat er altijd een reden is om een ijstaart te delen met je vrienden en familie. Maar ook omdat we menen dat er af en toe mag gefeliciteerd worden! Op donderdag 17/04 sturen wij onze gelukwensen uit, en die zullen ongetwijfeld smaken naar meer ;-). Meteen het startshot van onze nieuwe wenstaarten en wie weet ontvang jij binnenkort ook onze smakelijke gelukwensen. 

Zelf ook zin om iemand gelukkig te maken op een originele manier? klik dan snel door naar onze 'Eva Mouton' wenstaarten in de 'special look eva mouton' pagina van onze website. 

SHARE BLOGPOST STUFF

Bestelling vanaf €50 gratis geleverd bij jouw bakker

meer info over de levering