Over Surprice

Over Surprice

Ambachtelijke ijstaarten en desserts die overheerlijk smaken en nog eens mooi ogen ook: dat is de specialiteit van Surprice. Ons succesrecept? Liefde voor ambachtelijke bereidingen, oog voor detail, een hart voor klantenservice en ongelooflijk veel goesting om steeds meer mensen te laten smullen van onze originele aanpak!

Ijstaarten voor elke gelegenheid

Je moet niet persé iets te vieren hebben om een ijscreatie van Surprice op tafel te zetten want ijs van Surprice, da’s altijd feest! Maar zowat elke gelegenheid vraagt tegenwoordig een aangepaste taart. Taart is dan ook veel meer dan smaak en uiterlijk alleen. Taart zorgt voor fun, imago en emotie. Je kan een taart bewonderen en proeven maar een ijstaart van Surprice moet je in de eerste plaats ook echt beleven!

Verjaardag, communie, jubileum, huwelijk, geboorte....voor elke gelegenheid vind je bij ons de passende ijstaart die je nog eens kan laten personaliseren ook, zelfs voor bedrijfs- en personeelsfeesten!

Onze missie

Online bestellen en afhalen bij je bakker in de buurt, dat is in het kort het unieke concept van Surprice. Wij werken via bakkers omdat wij het ambachtelijk karakter van onze producten willen benadrukken. Surprice zet hoog in op kwaliteit en vakmanschap. Na de voorzichtige start met enkele verdeelpunten in 2010 groeide Surprice in korte tijd uit tot een netwerk van veel verkooppunten over gans Vlaanderen. Wij zorgen zelf voor productontwikkeling, verpakking, voedselveiligheid, logistiek, marketing en e-commerce. 

Onze visie

De talrijke positieve en spontane reacties op ons gastenboek maken ons een betrouwbare partner en zorgen ervoor dat steeds meer en meer bakkers en horecazaken kiezen voor onze ambachtelijke kwaliteit. Wij blijven ons netwerk aan verdeelpunten dus gevoelig verder uitbreiden zonder het ambachtelijk karakter van onze ijsspecialiteiten uit het oog te verliezen. Op termijn moeten onze ijsspecialiteiten verkrijgbaar zijn bij alle banketbakkers en speciaalzaken die omwille van tijds- of personeelsgebrek er niet meer zelf toe komen om ambachtelijk ijs te draaien. Surprice zet volop in op marketing en e-commerce. Via gerichte acties, waarbij wij onze verdeelpunten maximaal betrekken, streven wij naar een duurzame relatie en fijne samenwerking voor alle partijen. 

100% Ambachtelijk... Dus zoveel meer smaak!

Al ons roomijs en sorbetijs is in eigen huis bereid volgens een traditioneel recept. We gebruiken alleen maar dagverse grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor de samenstelling van onze ijstaarten gebruiken we enkel artisanaal roomijs. De gebruikte technologie, het productieproces en de strenge kwaliteitstest garanderen een lekker, zacht, romig en perfect schepbaar product. Voeg daarbij de uiterst verzorgde, originele afwerking en je taart is gewoon top. En dat smaakt altijd naar meer!

Over surprice

Ijstaarten en zo veel meer

De ijstaarten van Surprice kent zo stilaan iedereen. Maar wist je dat we veel meer op de kaart hebben staan? 

  • Ijstaarten - Van thema kindertaart over bruidstaart tot kerstbûche, en alles daartussenin
  • Dessertbuffet - Diverse formules om je gasten te imponeren
  • Ijstriporteurs - reserveer één van onze authentieke bakfietsen en wij serveren onze ijsjes op jouw feest
  • Schepijs - Roomijs of sorbet om zelf - letterlijk én figuurlijk - mee op te scheppen

Bestel online en haal af in je buurt

In een paar muiskliks bestel je hier je ijstaart of ijsdessert. En je bestelling haal je gewoon af bij één van onze verdeelpunten in je buurt. Wist je dat er steeds meer banketbakkers en speciaalzaken onze ijscreaties verdelen?

Bezoek onze winkel

Ambachtelijk ijs is altijd een traktatie, een product om jezelf of een ander mee te verwennen. Naast onze productie hebben wij onze eigen winkel met ijssalon en zomerterras om onze klanten extra te verwennen. Wij ontvangen verder ook groepen voor een bedrijfsbezoek met degustatie in ons ijssalon. 

Hieronder kan u onze winkel eenvoudig verkennen door op de pijltjes te klikken.

Uitgeroepen tot creatieve ondernemer 2011

Surprice valt niet alleen in de smaak bij fans van ambachtelijk ijs, maar ook bij Unizo en de Provincie West-Vlaanderen. Een uitgelezen vakjury beloonde ons met een award voor de meest Creatieve Starter op de wedstrijd creatieve ondernemer 2011. De kers dus op de (ijs)taart!


Smakelijk!

Christof Thorrez
Zaakvoerder Surprice