SURPRICE GELATO & COFFEE BAR WESTOUTER

De beleving van ambachtelijk ijs op een unieke locatie! Op de top van de Rodeberg valt deze ijs- en koffiebar meteen op. Binnen de muren van het nieuwe belevingsconcept spelen de zintuigen een belangrijke rol. Je kan er genieten van het beste van wat ambachtelijk ijs te bieden heeft. De focus op vers, ambachtelijk en beleving!

Met de wijnbouwers van de streek is er gewerkt aan een verzorgde ‘Ice and wine’-kaart. Maar ook met andere streekproducten werkten de meester ijsbereiders aan een geslaagde foodpairing annex beleving. Liefde voor ambachtelijke bereidingen, oog voor detail, een hart voor klantenservice en ongelooflijk veel goesting om steeds meer mensen te laten smullen van hun originele aanpak! Dat is hét succesrecept van Surprice. Al het room- en sorbetijs is bereid volgens traditionele authentieke recepten. Dagverse grondstoffen zorgen voor een lekker en gezond product. Kan je niet genoeg krijgen van de producten dan kan je die ook bestellen en laten leveren bij meer dan 100 afhaalpunten in Vlaanderen!

Surprice is met zijn nieuwe belevingsconcept een trendsetter in de sector en is verkozen in 2019 tot het beste ijssalon van de Westhoek!

Rodebergstraat 27
8954 Westouter
België