Over ons

Ijstaarten voor elke gelegenheid!

Je moet niet persé iets te vieren te hebben om een ijscreatie van Surprice op tafel te zetten want ijs van Surprice, da’s altijd feest! Zowat elke gelegenheid vraagt tegenwoordig een aangepaste taart. Taart is dan ook veel meer dan smaak en uiterlijk alleen. Taart zorgt voor fun, imago en emotie. Je kan een taart bewonderen en proeven maar een ijstaart van Surprice moet je in de eerste plaats ook echt beleven. Instant Happiness!

Verjaardag, communie, jubileum, huwelijk, geboorte....voor elke gelegenheid vind je bij ons de passende ijstaart die je nog eens kan laten personaliseren ook, zelfs voor jouw bedrijfs- of personeelsfeest!

100% Ambachtelijk... Dus zoveel meer smaak!

Al ons roomijs en sorbetijs is in eigen huis bereid volgens een traditioneel recept. We gebruiken alleen maar dagverse grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor de samenstelling van onze ijstaarten gebruiken we enkel artisanaal roomijs. De gebruikte technologie, het productieproces en de strenge kwaliteitstest garanderen een lekker, zacht, romig en perfect schepbaar product. Voeg daarbij de uiterst verzorgde, originele afwerking en je taart is gewoon top. En dat smaakt altijd naar meer!

Ijstaarten en zo veel meer

De ijstaarten van Surprice kent zo stilaan iedereen. Maar wist je dat we veel meer op de kaart hebben staan? 

  • Ijstaarten - Van thema kindertaart over bruidstaart tot kerstbûche, en alles daartussenin.
  • Dessertbuffet - Diverse formules om je gasten te imponeren.
  • Ijskarren - Reserveer één van onze ijskarren en wij serveren onze ijsjes op jouw feest.
  • Schepijs - Roomijs of sorbet om zelf - letterlijk én figuurlijk - mee op te scheppen.
  • Ijsautomaten - Onze ijsspecialiteiten nu ook 24/24 beschikbaar in onze nieuwe Surprice ijsautomaten.

Bestel online en haal af bij jouw bakker in de buurt

In een paar muiskliks bestel je hier je ijstaart of ijsdessert. En je bestelling haal je gewoon af bij één van onze verdeelpunten in je buurt. Wist je dat er steeds meer banketbakkers en speciaalzaken onze ijscreaties verdelen?

Bezoek onze winkel

Ambachtelijk ijs is altijd een traktatie, een product om jezelf of een ander mee te verwennen. Naast onze productie hebben wij onze eigen winkel met ijssalon en zomerterras om onze klanten extra te verwennen. Wij ontvangen verder ook groepen voor een bedrijfsbezoek met degustatie in ons ijssalon. Vraag naar onze flyer met alle info over onze Surprice VIP degustatie rit.

Uitgeroepen tot creatieve ondernemer 2011 en verkozen tot beste ijssalon van de Westhoek in 2019

Surprice valt niet alleen in de smaak bij fans van ambachtelijk ijs, maar ook bij Unizo en de Provincie West-Vlaanderen. Een uitgelezen vakjury beloonde ons met een award voor de meest Creatieve Starter op de wedstrijd creatieve ondernemer 2011 en onlangs nog werden wij verkozen tot beste ijssalon van de Westhoek. De kers dus op de (ijs)taart! 


Ben jij ook al fan?

Christof Thorrez
Zaakvoerder Surprice