Ijssalon Houthulst

Bij Surprice maken we ambachtelijke ijsspecialiteiten voor banketbakkers en horecazaken. Maar naast onze productie hebben wij ook onze eigen winkel. Je kunt ons ijs dus niet alleen online bestellen, maar ook komen proeven in ons ijssalon. Kom zeker eens langs en ontdek onze uitgelezen ijscoupekaart, onze nieuwste smaken en originele creaties.

Ijssalon / bedrijfsbezoek

Al van bij het binnenkomen in ons ijssalon word je verwelkomd door de grote verscheidenheid aan ijssoorten en creaties in onze ijsvitrines. Aan alles in de zaak voel je de passie en de liefde voor het vak. Lekker wegsmelten met je favoriete schepijsje of een lekker streekbiertje doe je op onze zomerterras.

Heb je zin om een kijkje te nemen achter de schermen van onze ambachtelijke ijskeuken en ateliers? Informeer naar de formules voor een groepsbezoek. Onze gastheer en meester ijsbereider Christof Thorrez, zelf docent ambachtelijk ijsbereider, maakt  u wegwijs in het ambachtelijk productieproces van onze roomijs. Afsluiten doe je uiteraard met een ijsje in ons degustatiesalon.

Kom onze ijscoupes proeven

Geïnspireerd door de vele ijssoorten, kleuren, smaken en geuren serveren we jullie bijzonder smaakvolle ijscoupes. Ontdek onze uitgelezen dessertkaart met de lekkerste ijscoupes, verse milkshakes en onze surprice verwenkoffie's. Nancy en haar team kijken er telkens naar uit om zich met blije mensen te omringen in het ijssalon. Niet moeilijk dus...want ambachtelijke ijsjes, daar wordt iedereen vrolijk van!

Smaak van maand

Ijs bereiden is een beetje als 'kunst'. Elke creatie en nieuwe smaak is voor ons een uitdaging van de ambacht, een manier om het vakmanschap aan te scherpen.  En dat merk je aan ons uitgebreide aanbod van ijs in onze eigen winkel. Elke maand zetten wij een smaak in de kijker aan een speciale promotieprijs. Al ons schepijs is beschikbaar in handige literdoosjes met vermelding van de voedingswaarde en allergenen conform de Europese richtlijnen inzake voedselveiligheid.