Onze Missie en visie

ONZE MISSIE

Het zo gemakkelijk mogelijk maken om ambachtelijke ijsproducten van topkwaliteit in huis te halen om die typische familiale momenten op te leuken. Dat doen we door een uniek ijsassortiment online te laten bestellen en jij kan die vervolgens afhalen bij een bakker in je buurt. 

Dat is in het kort het unieke concept van Surprice. Wij werken via bakkers omdat wij het ambachtelijk karakter van onze producten willen benadrukken. Surprice zet hoog in op kwaliteit en vakmanschap.

Na de voorzichtige start met enkele verdeelpunten in 2010 groeide Surprice in korte tijd uit tot een netwerk van veel verkooppunten over gans Vlaanderen. Wij zorgen zelf voor productontwikkeling, verpakking, voedselveiligheid, logistiek, marketing en e-commerce. 

ONZE VISIE

De talrijke positieve en spontane reacties op ons gastenboek maken ons een betrouwbare partner en zorgen ervoor dat steeds meer en meer bakkers en horecazaken kiezen voor onze ambachtelijke kwaliteit. Wij blijven ons netwerk aan verdeelpunten dus gevoelig verder uitbreiden zonder het ambachtelijk karakter van onze ijsspecialiteiten uit het oog te verliezen.

Op termijn moeten onze ijsspecialiteiten verkrijgbaar zijn bij alle banketbakkers en speciaalzaken die omwille van tijds- of personeelsgebrek er niet meer zelf toe komen om ambachtelijk ijs te draaien. Surprice zet volop in op marketing en e-commerce. Via gerichte acties, waarbij wij onze verdeelpunten maximaal betrekken, streven wij naar een duurzame relatie en fijne samenwerking voor alle partijen.