De talrijke spontane en positieve reacties op ons gastenboek zorgen er voor dat consumenten gemakkelijker online bestellen, dat horecazaken kiezen voor onze ambachtelijke kwaliteit en dat steeds meer en meer bakkers onze ijsspecialiteiten willen verdelen. Laat hier dus zeker een berichtje na op ons gastenboek en deel je mening en ervaringen met Surprice.

Tijdens een deugddoende wandeling op en rond de Rode Berg is het een must om halt te houden bij het ijssalon. Het is telkens genieten van verrassend mooie creaties die bereid zijn met verse ingrediënten, en dat proef je. En als we niet tot bij één van de ijssalons geraken, dan bestellen we simpelweg online en halen we af bij een verdeelpunt in de buurt. Instant happiness gegarandeerd !
10 december 2020
Waardering
100%
Profile image
Liesbet Lampaert
Onze eerste, aangename kennismaking met de super ijstaarten van Surprice was met de wisseling van Oud naar Nieuw. Oudejaarsavond dus. We vonden het een prachtig kunstwerkje en vooral onze smaakpapillen werden gestreeld. Zeker voor herhaling vatbaar dus! De verjaardag van onze kleindochter én ook de mijne noopten dus tot een nieuwe bestelling. De 'paardentaart' voor onze elfjarige was een voltreffer, net als de lekkernijen die de tafel sierden op mijn jaartje méér. We zullen Surprice zeker aanraden bij vrienden en familie! Doris
26 juli 2020
Waardering
100%
Profile image
Doris Dorné
Super lekkere ijstaart gehad voor ons 25-jarig huwelijk! En bovenal een vlotte service bij de levering!
15 juli 2020
Waardering
-20%
Profile image
De Bruyne Geert
Super lekkere taart voor onze zoon zijn 2de verjaardag. Wij hebben er allemaal van genoten.
18 juni 2020
Waardering
100%
Profile image
Joeli
Onze flamingo-ijstaart was subliem! Heel mooi afgewerkt en heel lekker. We hebben ervan genoten... Bedankt!
21 mei 2020
Waardering
-20%
Profile image
Flo & co
De Bella stracciatella is super lekker. Top.
24 januari 2020
Waardering
-20%
Profile image
Pedro