Themataart met suikerprint, foto

Deze taart is beschikbaar vanaf 12 personen en wordt afgewerkt met zelf te kiezen foto op suikervel. De prijs bedraagt 3,95€ per persoon, inclusief de suikerprint en decoratie. Vanaf 20 personen bedraagt de prijs 3,75€ per persoon.

1. Selecteer je smaakcombinatie, 2. Kies het aantal personen, 3. Geef je tekstboodschap in, 4. Laad je eigen foto of afbeelding op en 5. voeg eventuele opmerkingen toe.

SKU
00046
Op voorraad
Vanaf € 47,40

Verpakking

Themataart met suikerprint, foto is te bestellen in veelvoud van 1
  • Bestel voor woensdag, is afhalen vanaf zaterdag
  • Bestelling vanaf €50, gratis geleverd bij jouw bakker
  • Veilig betalen bij afhaling bij jouw bakker

Gelet op het artisanaal karakter van onze producten en onze vele contacten in de bakkerijbranche kozen wij ervoor om onze ijsspecialiteiten te verdelen via de betere banketbakker en / of speciaalzaak. Enkel op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen.

Wij werken op maat van de klant en alle bestellingen moeten daarom uiterlijk op woensdagmiddag bij ons binnen zijn (online bestelmogelijkheden tot middernacht). Met eigen diepvriestransport worden de bestellingen wekelijks op vrijdag bij onze verdeelpunten afgeleverd. Uw bestelling kunt u dan afhalen vanaf de zaterdagmorgen. Vergeet uw orderbevestiging niet!

Informeer naar onze leveringsvoorwaarden indien er nog geen verdeelpunt is in je buurt.