Veelgestelde vragen.

Verzending / Levering

 • Wanneer wordt mijn bestelling bij mijn verdeelpunt afgeleverd?

  Met eigen diepvriestransport worden de bestellingen, die ons tijdig hebben bereikt, vanaf de donderdag volgens een welbepaalde leveringsroute uitgeleverd. Afhankelijk van welk verdeelpunt u hebt geselecteerd zal uw bestelling dus afgeleverd worden op de donderdag of vrijdag het kortst voor de afhaaldatum die u hebt geselecteerd.

 • Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

  Uw bestelling kunt u afhalen bij uw geselecteerd verdeelpunt vanaf de afhaaldatum die vermeld staat op uw orderbevestiging. Vergeet uw orderbevestiging niet af te drukken en mee te nemen naar uw afhaalpunt en raadpleeg de website van uw verdeelpunt om te weten wat de openingsuren van hun winkel zijn. 

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is doorgekomen?

  Pas wanneer je een orderbevestiging met vermelding van bestelnummer via mail van Surprice ontvangt is de bestelling bij ons goed doorgekomen. Check dus zeker even uw postvak ongewenste mail of spam wanneer de orderbevestiging uitblijft.

 • Kan ik de status van mijn bestelling opvolgen?

  Wanneer je inlogt met je acccount op onze webshop kunt u de status van uw bestelling opvolgen. Zo kunt u zien wanneer we uw bestelling aan het verwerken zijn en wanneer uw bestelling naar uw verdeelpunt uitgeleverd wordt. 

 • Wordt mijn bestelling gratis bij mijn bakker afgeleverd?

  Bestellingen vanaf 50€ worden gratis afgeleverd bij jouw bakker in de buurt. Voor bestellingen lager dan 50€ wordt een transportkost aangerekend van 4,95€. 

 • Kan ik ook bestellen als er geen afhaalpunt dicht in mijn buurt is?

  Als er geen afhaalpunt dicht in je buurt is, kunt u het best contact opnemen met Jolien van onze klantendienst via jolien@surprice.be en informeren naar de mogelijkheden ivm thuislevering. In bepaalde gevallen kan onze chauffeur dan afwijken van zijn vaste leveringsroute. Wij rekenen dan een transportkost aan vanaf het dichtstbijzijnde verdeelpunt tot uw thuisadres van 0,50€/km.

Terug naar overzicht